Smoothie by Chocolate for Breakfast (english and french)

Sue Ann Gleason, founder of Conscious Bites Nutrition, is a Washington, DC-based culinary nutritionist, dynamic eating psychology counselor, speaker, and writer. Her entertaining, fact-filled articles on nutrition, healthful living, the psychology of eating, and the blissful benefits of chocolate have appeared in various publications as well as her eco-friendly blog: Chocolate for Breakfast.

Sue Ann created her blog to lighten up the conversation about food and nutrition. Her mission is to show people that a radiantly healthy lifestyle can be both easy to achieve and delicious.

Visit her Chocolate for Breakfast fan page, a chocolate lover’s playground, where she shares humor, chocolate reviews, and recipes, most of them healthy.

Chocolate for Breakfast Smoothie :
2 bananas (sliced and frozen)
2-3 leaves Swiss Chard (no stems)
8 oz filtered water
1 tablespoon raw cacao powder
1 tablespoon carob powder
1 tablespoon maca powder (optional)
1 cup frozen raspberries
1 ripe pear
Blend all ingredients in a high-speed blender and enjoy every last drop. The greens add a healthy dose of phyto-nutrients and you won’t even taste them.  Be sure to stop by our chocolate for breakfast fan page and let us know what you think.

Here are the links:

Conscious Bites Nutrition: http://consciousbitesnutrition.com
Chocolate for Breakfast blog: http://www.chocolateforbreakfast.com

Facebook fan page: https://www.facebook.com/chocolateforbreakfast

Sue Ann Gleason, fondatrice de “Conscious Bites Nutrition” ,
Wahington, D.C., USA, est nutritionniste culinaire et conseillère
spécialisée dans le comportement alimentaire. Conférencière et auteur, ses articles toujours amusants et informatifs sur la nutrition, la santé, la psychologie et les vertus merveilleuses du chocolat ont paru dans diverses publications ainsi que dans son blog écologique : Chocolate for breakfast.
Sue Ann a créé ce blog pour faciliter les discussions toujours délicates quand elles touchent à l’alimentation et à la nutrition. Sa mission est de montrer que santé rayonnante et plaisirs du palais sont délicieusement à la portée de tous. Visitez sa Chocolate for Breakfast fan page, dédiée aux amateurs  de chocolat. Vous y trouverez humour, comptes rendus et recettes toujours délicieuses et saines pour la plupart.

Smoothie au chocolat :
2 bananes (en tranches surgelées)
2-3 feuilles de blette (sans tige)
250ml d’eau filtrée
1 cuillérée à soupe de poudre de cacao brut
1 cuillérée à soupe de poudre de caroube
1 cuillérée à soupe de poudre de maca (facultatif)
250ml de framboises surgelées
1 poire mûre
Passer tous les ingrédients au mixer et délectez-vous.
Les feuilles de blette riches en éléments nutritifs végétaux
(phytothérapeutiques) n’ont aucune saveur.
Visitez notre fan page et laissez-nous un commentaire.

Conscious Bites Nutrition: http://consciousbitesnutrition.com
Chocolate for Breakfast blog: http://www.chocolateforbreakfast.com
Facebook : http://www.facebook.com/chocolateforbreakfast

Greg Paq
Crédit : Lola Akinmade Åkerström

Auteur : Greg PAQ Ancien élève de Ferrandi. Intermittent culinaire et créateur du réseau social « Bienvenue à ma table » : Rencontres, Partage et Découvertes culinaires.

Instagram : Greg PAQ

Crédit photos Bienvenue à ma table © Bienvenue à ma table

Le contenu n’est pas libre de droits.

TOUS DROITS RÉSERVÉS. ALL RIGHTS RESERVED.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *